top of page

Concept

Het creatieve brein van M staat nooit stil. Dit resulteert in diverse creatieve concepten zoals kinderspeelhuizen of sloophouten wanddecoraties. Daarnaast is ze een sparringspartner voor ondernemers die zelf een concept in de markt willen zetten. M denkt mee op het gebied van communicatie en look & feel.

MwOOD

 

MwOOD maakt sfeervolle woonaccessoires van sloophout. Naast de standaard producten maken ze ook producten op maat.

Ontwerpburo M is partner van MwOOD en is verantwoordelijk voor de vormen en de fotografie.

Uniek Speelhuis

 

Elk kind vindt het heerlijk om hutten te bouwen en zijn eigen plekje te creëren. Met deze speelhuisjes kan dit. Lekker alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen ze in hun belevingswereld opgaan. Helpen op de boerderij, als kabouter paddestoelen zoeken, een prinsessenfeestje in het kasteel of als een dappere ridder de draak vangen! De fantasie wordt gegarandeerd geprikkeld!

De huisjes zijn handig in en uit elkaar te schuiven waardoor ze ideaal zijn om even een uurtje in te spelen en dan weer op te ruimen.

Staalhoutdesign.nl

 

Ontwerpburo M is een creatieve sparringspartner voor ondernemers die een nieuw concept in markt willen zetten.  Een voorbeeld hiervan is Staalhoutdesign.nl

 

Staalhoutdesign.nl ontwerpt stoere eigentijdse ontwerpen van staal met hout. Ze werken voornamelijk met Cortenstaal maar ook met gecoat RVS of gegalvaniseerd staal.

 

Ontwerpburo M heeft ze o.a. geholpen met de vormgeving van het product, de doelgroepbepaling, communicatieplan en het ontwerp van de huisstijl

bottom of page