top of page

Grafisch 

M stelt in haar ontwerpen de sfeer en beleving voorop. Een positieve kijk op de wereld en het optimaal kunnen verplaatsen in de wensen van de klant resulteert in unieke, opvallende en eigenzinnige ontwerpen.
duwtje.jpg

Praktijk een Duwtje

 

Praktijk een Duwtje is geeft begeleiding aan hooggevoelige kinderen. Ze geeft de kinderen een klein duwtje in de juiste richting om sterker te worden en het kind weer in zichzelf te laten geloven.

Ik heb gekozen voor een eenvoudige maar duidelijke en vrolijke huisstijl. Door gebruikt te maken van diverse foto's waarin b.v. een opa, een hond of een vriendje geduwd wordt, laten we de kinderen zien dat iedereen wel eens een duwtje nodig heeft. Hierdoor haal je het stempeltje 'ik ben anders' eraf.

LvZ.png

Praktijk Laura van Zanten

 

Praktijk Laura van Zanten is de plek waar je terecht kunt voor een behandeling met kruiden, tarot legging of een aura- en chakra behandeling. Laura is een nuchtere vrouw die vanuit haar verleden als apotheker een brede kijk heeft op de psychische - en lichamelijke gezondheid. Ze kan je onder andere helpen bij relatieproblemen, depressie, burnout, maagklachten, hoofdpijn en meer.

Ik heb haar huisstijl en website mogen ontwerpen. Vanaf vandaag is haar website online. Kijk hier voor het ontwerp en verdere informatie.

onthulling_nieuwe_naam__t_maasveld_10_juni_2018_l_wethouder_martens_r_patrick_geraedts_vz.

't Maasveld

 

In het nieuwe logo van ’t Maasveld (voorheen Park Leudal-Oost) heeft elke deelnemer zijn eigen kleur maar samen staan ze voor een krachtig geheel. Alles is met elkaar verbonden maar heeft toch zijn eigen identiteit. De vloeiende vorm geeft de beweging aan die zich op het park afspeelt. Beweging in de sport maar ook de beweging die ontstaat door het samenwerken van de verschillende deelnemers. In de vloeiende vorm zie je, naast de M, de V en de glooiing van de Maas, ook een krachtige hartslag. Deze hartslag staat voor de inzet van vele vrijwilligers die dit park samen mogelijk maken. Hun passie voor dit park is het kloppende hart van ‘t Maasveld.

posters2.jpg

Limburg Festival

Het Limburg Festival is een hedendaags locatietheaterfestival in het hart van de Provincie Limburg, dat bijzonder theater op bijzondere (landschappelijke) plekken programmeert. Het maakt van Midden-Limburg één groot openluchtpodium met een gevarieerd pallet aan theater op locatie, dans, opera, muziek, mime, poppenspel, beeldende performances en straattheater.

Sinds 2013 ontwerpt M alle uitingen van het Limburg Festival. Denk hierbij aan de festivalposter, krant, advertenties, flyers, spandoeken, t-shirts en de website.

12017662_1064081286949465_8958929219188169675_o.jpg

MiniContainment®

 

MiniContainment ® is de nieuwe manier van kleinschalig asbest saneren. Het is snel, veilig en met bijzonder weinig overlast.

Het is een idee van een ondernemer met een sterk innovatief inzicht die zo in zijn eigen idee geloofde, dat het uiteindelijk wel eens dé ontdekking in asbestsanering kan worden. Een ondernemer met passie voor zijn vak.

Ontwerpburo M is er trots op dat ze de de complete uitstraling heeft mogen ontwerpen. Van logo tot aanhangwagen, van advertenties tot de website.

IMG_8434.JPG

Loeren bij de Boeren

 

De agrariërs in de gemeente Leudal zetten de bedrijfspoorten gastvrij open tijdens Loeren bij de Boeren. Deze boerenbedrijven, of aan de agrarische sector verwante bedrijven, presenteren zich tijdens een fietsroute van ± 20 km. Leuk voor het hele gezin!

 

Ontwerpburo M verzorgt het ontwerp & opmaak van de posters, advertenties en fietsroute. Daarnaast is het bestaande logo gerestyled naar een modernere uitstraling.

IMG_8440.JPG

Carnavalsvereniging

D'n Uul Roermond

 

D'n Uul is de stadscarnavalsvereniging van Roermond. Zij leveren de stadsprins en stadsjeugdprins. Daarnaast organiseren ze diverse grote evenementen tijdens de carnaval zoals de optocht.

Ontwerpburo M maakt sinds enkele jaren diverse grafische uitingen waaronder de posters, banners, 't Zjwaegelke, de Uulewapper en het ontwerp voor de kindermusical.

toermalijn.jpg

Basisschool de Toermalijn

 

De drie bladeren verwijzen naar de natuur maar ook naar de kinderen die als ‘onbeschreven blad’ op school binnen komen. Ze hebben ieder hun eigen kleur en identiteit maar leren van elkaar waardoor ze een beetje kleur van de anderen meenemen in hun verdere leven.

De losse segmenten van het blad verwijst naar de facetten van de edelsteen Toermalijn. Maar het geeft ook de open structuur van Jenaplan onderwijs aan. Er zijn geen kaders en toch is alles met elkaar verbonden.

De kleuren verwijzen naar de kleurstellingen die in een Toermalijn voorkomen.

bottom of page