top of page

Styling

Vanuit haar grafische werk, denkt M ook mee in de styling van uw interieur. Want de uitstraling van uw bedrijf is meer dan alleen een opvallend visitekaartje. Aan de hand van uw wensen en budget, maakt ze een voorstel. Maar met wel met vleugje eigenwijsheid van M zelf.

MFC Op Expeditie

 

MFC Op Expeditie in Blerick bestaat uit 2 basisscholen, een peuterspeelzaal, KDO/BSO, een bibliotheek, sportzaal en het wijkcentrum.

 

Quirien van Haelen heeft een gedicht geschreven en M heeft deze als 8 'kunstpunten' vormgegeven, welke door het hele gebouw verspreidt zijn.

Daarnaast heeft M de bewegwijzing, boomstamkrukken, naambordjes en gevelbelettering ontworpen.

MultiSign2 uit Kelpen heeft de belettering verzorgd.

Augustinus uit Roggel heeft de krukken en naambordjes gemaakt.

 

IKC Laar

 

Integraal Kindcentrum Laar ligt in het rustige en pittoreske kerkdorp Laar in Weert. In 2016 is het gebouw volledig gerenoveerd en uitgebreid. Er is toen ook een nieuw logo ontworpen door een ouder.

De directie wilde dit logo graag terug laten komen in de nieuwbouw. M heeft diverse punten ontworpen waar het logo is toegepast. In de centrale vide maar ook op de toilet en trappenhal. En in de hal een groot bord met het logo.

MultiSign2 uit Kelpen heeft de belettering verzorgd.

 

Proteion, Magdalenahof

 

In opdracht van Proteion heeft Ontwerpburo M een stylingadvies gemaakt voor de benedenverdieping van Magdalenahof te Haelen.

 

Naast kleuradvies voor het schilderwerk, heb ik het ontwerp gemaakt voor de schuifdeuren van en naar de gesloten afdeling. Hierdoor krijgen de bewoners geen prikkels meer van buiten. Voor de gang heb ik panelen met gedichten en behang ontworpen. Verder een mooi glas-in-lood ontwerp voor bij de Kapel.

MultiSign2 uit Kelpen heeft de belettering verzorgd.

Vivantes Ouderenzorg

 

Voor verpleeghuis La Famille heeft Ontwerpburo M de styling van o.a. de pg-afdeling ontworpen. In dit moderne gebouw is gebruik gemaakt van witte muren en grote vlakken met glas. Maar hierdoor raken de cliënten op de pg-afdeling de weg kwijt. M heeft daarom bedacht om de afdeling om te toveren in een 'dorpsplein'. Op de grote ramen zijn foto's geplakt van markante gebouwen en de ingang is een grote foto van het dorpsaanzicht. Hierdoor onthouden de cliënten waar ze wonen: tegenover de molen, naast het café of bij het kapelletje.

Drukkerij Tonnaer uit Kelpen heeft de belettering verzorgd.

Dominicanessen van Bethanië, Magdalenahof

 

In opdracht van de Dominicanessen van Bethanië, gevestigd in Haelen, heeft M een sfeervolle leeshoek gemaakt.

Met de twee wandplanken laten we de historie zien d.m.v. foto's en diverse oude attributen in de vitrinekastjes.

 

 

bottom of page